Welkom bij Equipearl

Passie, paarden, parels.
Deze drie ingredienten vormen Equipearl.

juwelen

Zowel het werken met paarden als het creatief bezig zijn met parels en halfedelstenen deed bij me het idee rijzen ze te combineren. Een opleiding juweelontwerp, volharding en de nodige portie vertrouwen deden de rest. En toen was er Equipearl, een concept waar passie voor paarden en parels samenvloeien.
Equipearl levert kant en klare juwelen. Voor de echte paardenliefhebbers is er ruimte om van het haar van eigen dieren een waardevol juweel te creëren. In samenspraak kiezen we bijpassende stenen en parels. Het geheel wordt met sterling zilver afgewerkt.

Ook voor zij die geen paardenfanaat zijn, hebben we juwelen ter beschikking. Vindt je niet onmiddellijk het ontwerp dat je zoekt, of ben je op zoek naar iets bijzonders ? Geen probleem, in samenspraak komen we vast tot een uniek ontwerp.
En uiteraard is er ook voor de kinderen een mooie collectie.

Liever van de eigen pony ? Dat kan !
neem gerust contact.

Met dank aan onze leveranciers : Epona's Cesa, Ronja Ter Rozendale,
Quintano Ter Rozendale, Plaisir d'amour, Follie, Joris, Choco en anderen

over mij

Als kind groeide ik op in het buitenleven. Bracht vaak meer tijd tussen de paarden door dan achter de boeken. En ging geregeld helpen bij de boeren in de buurt. Ook creativiteit zat er reeds van kindsaf in. Knutselen, fantaseren,...
Beroepsmatig ging ik een andere weg op, het zorgzame, de anderen, kwamen steeds op de eerste plaats. Vanuit mijn werk en carrière in de gezondheidszorg leerde ik dat het leven meer is dan werken. Velen krijgen niet die kans om hun dromen , hun passie waar te maken. Ze hebben hier over dan in de laatste levensfase spijt van,... Dit maakte me duidelijk dat je moet durven leven voor je dromen en passies,...
Paarden zijn altijd een rode draad in mijn leven gebleven. Ook de kinderen hebben allemaal leren rijden en de jongste deelt dezelfde passie. Nog met meer gedrevenheid dan mezelf. Deels zijn we nog beroepsmatig bezig met fokken en africhten van jonge dieren. En toen ik noodgedwongen geruime tijd het bed diende te houden, kwam het creatieve terug naar boven. Ik volgde een opleiding juweelontwerp. En van het een kwam het ander. Voor ik het wist stond ik aan de wieg van Equipearl.